Cainii de paza

Posted by bianca On duminică, 20 iunie 2010 0 comments


Views





poza caine de paza DobermanDoberman – Alt „neamt” calificat pentru servicul de paza. Robust si impunator, cu tendinte de agresivitate si atitudine hotarata, fara reticente, este stapanul absolut al spatiului pe care il are in sarcina. Nu este potrivit in preajma copiilor si este fidel cu precadere liderului familiei, celui care l-a dresat si i-a stabilit limitele de comportament. Tine la distanta orice nepoftit.
Vezi POZE cu caini Doberman



poza caine de paza Akita InuAkita Inu – Este un caine creat in Japonia secolului XVII pentru vanatoarea de ursi in provincia Akita. Considerati simbol national in Tara Soarelui Rasare, Akita Inu reprezinta acolo una din cele 7 rase de animale declarate monumente ale naturii. Cu o poveste emotionanta care i-a adus dragostea tuturor japonezilor (si nu numai) in contextul fidelitatii ce-l caracterizeaza, Akita Inu poate fi prietenul de nadejde pe care-l doreati.



poza caine de paza BoxerBoxer – Un caine ce-si are originile in Evul Mediu si care are ca stramosi „luptatori din categoria grea”. Exuberant si cooperant, este mult mai inteligent decat se spune despre pugilistii speciei Homo Sapiens. Poate fi folosit si ca indrumator pentru persoanele nevazatoare. Paznic de incredere.


Vezi POZE cu caini Boxer





poza caine de paza Buhund NorvegianBuhund norvegian – Rasa foarte veche, foarte probabil descndent al rasei Iceland. Curajos si energic, zgomotos, evita violenta in exces. Bun prietn al familiei, rezistent la intemperii si rabdator. Este amator de drumetii, poate tine pasul cu stapanii aflati pe bicicleta si este foarte atent cu copiii familiei lasati in supraveghere.



poza caine de paza Ciobanesc GermanCiobanesc German – Este, dupa parerea multor specialisti, rasa cea mai cunoscuta si mai raspandita in lume. I se atribuie in mod gresit originea in regiunea Alsacia. Pe baza unei vagi asemanari cu lupul i se mai spune si „caine-lup”. Perfect echilibrat prihic, foarte inteligent si de o disciplina prusaca, conlucreaza minunat cu politistii, pompierii, fortele de ordine. Este foarte curajos si de o fidelitate reconfortanta. O „stanca” pe valurile vietii pentru intreaga familie.



poza caine de paza EurasianEurasian – Este o rasa relativ noua, realizata din incrucisari intre Chow Chow, Samoyed si Wolfspitz. De talie medie, Eurasianul se impune mai mult prin inteligenta decat prin talie. Echilibrat si calm se comporta bine cu toti membrii familiei, tolerand bine copiii. Are accese de independenta, dar va supraveghea vigilent locuinta.



poza caine de paza PumiPumi – O rasa cu o istorie indelungata, obtinuta din imperecherea exemplarelor din rasa Puli cu diferiti caini ciobanesti din Germania. Foarte activ, vioi si indraznet. Nu-i place sa fie tachinat de copii, dar nu va reprezenta un pericol pentru acestia. Este un dependent de munca si adora sa i se dea ceva de facut. A fost crescut pentru paza, deci este calificat in domeniu.



poza caine de paza RottweilerRottweiller – Stramosii sai au fost cainii de lupta adusi de romani pe teritoriul ocupat de triburile germanice. Incrucisarile succesive cu puternicii ciobanesti germani au dus la aparitia acestui caine solid, foarte puternic si impunator. Ascultator si darz, se subordoneaza neconditionat familiei din cadrul careia isi va alege un lider absolut. Isi va apara stapanul si teritoriul pana la capat. Este in mod nativ agresiv cu alti caini.



poza caine de paza Schnauzer uriasSchnauzer Urias – Un franco-german reusit, in ciuda conflictelor care mai mereu au marcat istoria celor doua mari natiuni europene. Este foarte curajos, chiar temerar, protector devotat si bland al intregii familii. Mereu aflat in preajma stapanului, este atent la orice comanda si intentie a acestuia. Temperament linistit, se comporta bine in preajma copiilor, dar, pentru a tolera alte animale in gospodarie sau alti caini este nevoie de socializare timpurie.



poza caine de paza Tosa InuTosa Inu – Un samurai din arhipelagul nipon, cu alura impunatoare, este rezultatul incrucisarilor dintre exemplarele autohtome Kochi si cainii europeni din rasele: Bulldog, Saint-Bernard si Dog German. De la toate rasele din arborele genealogic a luat principalele calitati exceland prin curaj si forta atacului. In ciuda puterii este tacut, prudent si intelegator. Nu va latra fara rost, dar cand o va face … vai de pielea intrusului! Recomandat persoanelor cu experienta in dresajul raselor mari.

POZE cu Caini de Rasa

poze caini de rasa


Articole pe aceeasi tema:

Tosa Inu - caine de paza
Rasa Schnauzer Urias - caine de paza
Pumi - rasa de caini de paza
Eurasian - Caine de paza
Rasa Doberman - Caine de paza
Buhund Norvegian - caine de paza
Rasa Boxer – caine de paza
Rasa Akita Inu - caine de paza
Ciobanesc Caucazian - rasa caini paza
Rasa caine Rottweiler – Caini de paza
Ciobanesc German – Caine de paza


Views







Daca ti-a placut acest articol, inregistreaza-te la Cainele-Nostru RSS ca sa primesti ultimele postari in email sau folosind un cititor de RSS

0 comments to Cainii de paza

Trimiteți un comentariu

Scrie mesajul tau aici

SEO